Nederlands | Retreats | Voorjaarsretreat 20-23 februari Baarlo

Voorjaarsretreat 20 - 23 februari Baarlo, Nederland

Begin: Donderdag 20 februari aankomst vanaf 16.00 uur. Eerste shake sessie om 18.00 uur
Eind: Zondag 23 februari na de lunch.

Contact: [email protected]
Telefoon: +31 6 8315 5158

Bijdrage: €230.

Adres: De Berckt 1, 5991PD Baarlo, Nederland

Dit shake-retreat wordt gehouden in de kasteelboerderij van Kasteel De Berckt, Baarlo (bij Venlo).

De kasteelboerderij is helemaal in oude stijl herbouwd. Er zijn 32 slaapkamers met elk 2-4 eenpersoons bedden. Alle kamers hebben een eigen wc en douche. Lakens, dekbed met overtrek en handdoek zijn inbegrepen in de prijs. Er is een lift in het gebouw. Taman De Berckt

De grote Maaszaal is onze taman waar we shaken op een marmeren vloer met vloerverwarming.

Alle maaltijden zijn vegetarisch. De hele dag is er koffie en thee beschikbaar.

Aanmelding:

De prijs voor het volledige retreat is €230. Geef je zo spoedig mogelijk op door €230 over te maken op NL19INGB0006802288, bic: INGBNL2A, tnv Stichting Ratu Bagus Nederland, Diemen,  en vermeldt "februari 2019 retreat " en je naam.

Bevestig je aanmelding vervolgens per email aan [email protected] en vermeld je voor- en achternaam en telefoonnummer. Je ontvangt een bevestiging met extra informatie.

Meer informatie over de locatie en de bereikbaarheid

Kasteel De Berckt ligt aan de Maas, in de gemeente Baarlo, niet ver van Venlo. Het adres is: De Berckt 1, 5991 PD Baarlo.

Zowel met de auto als met openbaar vervoer is het goed te bereiken. Neem de trein naar NS station Venlo en dan bus 377 richting Roermond. Stap uit bij halte De Berckt. Dan is het nog 5 minuten lopen.

Op het terrein van 35 hectare van het kasteel kun je een mooie wandeling maken en vlak bij De Berckt ligt aan de Maas het natuurpark "Berckterveld" dat dwars door Venlo loopt. Het dorp Baarlo ligt op ca. 2 km afstand. Je kunt ook met een pontje de Maas oversteken naar het kloosterdorp Tegelen.

naar Retreats