Nederlands

NederlandsShaken | Informatiebronnen

Shaken - een introductie

Deze folder geeft je een beknopt overzicht van de shake-meditatie. Je kunt de folder hier downloaden.Introductieboekje

Introductieboekje Shaken met Ratu Bagus

In veertig pagina's komen alle aspecten van het shaken aan bod. Een prima inleiding voor wie met deze bio-energetische meditatie wil beginnen. Je vindt er veel tips hoe je het meeste uit de training kunt halen, hoe je omgaat met blokkades of processen die kunnen opkomen. De tekst is een bewerking van het introductieboek dat in de ashram voor nieuwkomers klaar ligt. Met veel foto's.

Prijs 5 euro

Je kunt dit boek direct bestellen: bij de contactpersoon voor Nederland

RATU BAGUS

Bijzondere ontmoetingen met een energiemeester uit Bali

ISBN 978-90-815363-1-8

Prijs 10 euro

Je kunt dit boek direct bestellen: bij de contactpersoon voor Nederland 

Dit is een prima inleiding tot de filosofie en de training van Ratu Bagus, zijn ashram en zijn sociale projecten. Vijfentwintig shakers uit diverse landen vertellen over hun ontmoeting met Ratu Bagus en hoe de praktijk van het shaken hun leven en hun gezondheid positief heeft beïnvloed. Met Ratu wordt het onmogelijke mogelijk, zoals hij graag zegt.

Dit boek is oorspronkelijk in het Engels uitgegeven, maar niet meer overal verkrijgbaar. Wil je dit boek graag in het Engels lezen? Er zijn nog een paar exemplaren leverbaar via de contactpersoon van Nederland

The Work of Ratu Bagus Shaktipat for the Sisya

Artikel door I Wayan Sujana over het overbrengen van of energie gepubliseerd in International Journal of Academic Multidisciplinary Research
ISSN: 2643-9670 Vol. 5 Issue 2, February - 2021, Pages: 44-49

Je kunt een kopie van het artikel hier downloaden.

Taal : Engels

Shaking into Ecstasy

Het shaken van de Balinese spirituele leraar Ratu Bagus gedemonstreerd en toegelicht door Ratu Bagus in zijn ashram op Bali, maart 2012.

Taal: EngelsSpelen met de Planeten DVD

Er zijn er in de ashram steeds vaker energiebollen (orbs) zichtbaar. Ze weerspiegelen heel mooi de energie van de planeten en vertonen zich dankzij het steeds hogere niveau van bewustzijn dat nu op aarde aanwezig is. In deze dvd spreekt Ratu over het belang van deze energievormen. De foto's zijn in de ashram en rondom Ratu gemaakt door diverse mensen met verschillende camera's op allerlei momenten. Op deze foto's is de essentie van deze speelse energievormen te zien.

Neem contact op met [email protected] om deze dvd te bestellen.

De volledige dvd kan hieronder in twee gedeelten bekeken worden.Part IInaar Shaken